Proffsig fotvård i Södertälje!

Hej alla fina bloggläsare! Dagens inlägg kommer inte att handla om smycken eller accessoarer, men det kommer att vara relaterat till det. Inlägget kommer att handla om fotvård i Södertälje, och jag kan säga er alla att det är superviktigt att ta hand om sina fötter! Det är både a och o för ett ökat välbefinnande. Både att fötterna får tas om hand, men också att man känner sig extra fräsch. Speciellt jag som ofta fotar mina fötter i samband med nya skor, eller nya fotsmycken av olika slag, vill att fötterna ska se ut och vara fräscha! Jag gör min fotvård hos Cristina Hinrichsen och hennes fotvårdssalong ligger i Södertälje där jag bor. Jag blev tipsad om Cristina av en väninna som har gått där i många år, och jag bytte salong direkt efter att jag fick höra om det. Jag brukar gå dit var tredje månad ungefär, och då rengörs och filas fötterna, förhårdnader och sånt tas bort, och så lackas naglarna. Man känner sig verkligen superfräsch!

Jag har inte fått någon betalning för att göra detta inlägg. Jag tycker det är viktigt att höja upp lokala företag då och då, och ser inte syftet att ha några samarbeten på det viset. Jag är ärlig med det jag tycker är bra och tipsar om, och jag vet att ni bloggläsare uppskattar just detta med mig. Jag tycker att ni ska kontakta Cristina Hinrichsen och erhålla riktigt kvalitativ fotvård i Södertälje